Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Smart Home motor 35R10

Ár:
34.950 Ft (27.520 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Smart Home
Várható szállítás: 2024. június 27.

10 Nm-es rádióvevős csőmotor mechanikus végálláskapcsolóval redőnyökhöz, rolettákhoz. 40 mm-es tengelybe.

17-es fordulat, redőnyök és roletták hajtására.  20 kg-ig ajánlott.

5,5 m2 palást felület megbízható mozgatásához

Legalább 5 vagy több rendelése esetén 5% kedvezmény és ingyenes kiszállítás.

Menny.:db

Leírás

SMART35R - 10 Nm-es univerzális csőmotor, mely mechanikus végálláskapcsolóval, beépített rádióvevővel rendelkezik, robosztus felépítése hosszútávon garantálja redőnyök, roletták megbízható meghajtását. Maximálisan mozgatható redőnypalást, 40-es tengely esetén 5,5 m2 felület. Az R10-es motorunk mostantól fém felfogatóval beépített "P" program gombbal rendelkezik (vagyis áramszünet nélkül is programozható utólag)!

A redőny motor installálása :

A motor redőnyökhöz használható, 40 mm-es fémtengelyek megbízható mozgatátásoz lett kifejlesztve. Az összeszerelt motort egyszerűen csak be kell csúsztatni a tengelybe óvatosan, aztán az egész szerkezetet a redőny tokjába behelyezve a megfelelő pozícióba rögzíteni kell a tokhoz.

A redőny palást tengelyre való felrőgzítése után (motoros redőnyökhőz való feltolásgátlóval) kezdődhet a motor programozása és a megfelelő beállítás. Ehhez viszont már ajánlott egy tapasztaltabb személy hozzáértése. Ugyanis a motor egy tanítókábel segítségével feszültség alá kell helyezni, hogy a megfelelő energiát megkapja. Ehhez egy szakképzett villanyszerelő teljesen alkalmas lehet a feladatra. Onnantól kezdve viszont már saját magunk is elvégezhetjük a motor progamozását.

Egy univerzális távírányító (pl. DC 104, DC 305…stb) motorra tanítása egy pillanat alatt meg van. Onnantól kezdve a motor reagálni fog a távírányító jelzéseire. Természetesen ez még nem elég mert el kell végezni a végállások beállítását is. A dobozban található állító pálcika használatával könnyen beállítható a felső- és az alsó végállás, ami a redőny megfelelő működésének a feltétele.

Utánna kerülhet sor a motor végleges, a MSZ szabályainak megfelelő bekötésére a villamos hálózatba. Ehhez bontani kell a tanítókábelt a motor kapcsairól.

A motor szakszerű bekötéséhez kérje villanyszerelő szakember segítségét. Ugyanis a motor működésének alapfeltétele a 240 V hálózati feszültségre kötés. A megfelelő kábel és a motor csatlakoztatása hozzáértő, kompetens személy feladata. Nem megfelő bekötés esetén a személy és vagyonbiztonságot veszélyeztetjük.

A bekötés után ellenőrizni kell, hogy a redőny tokon belül nincs-e lelógó akadály, kábel vagy egyéb nem oda illő dolog. A csüngő kábeleket megfelően rögzíteni kell, ellenkező esetben a fel- vagy letekeredő redőny palástba beleakadhat és kiszaggatja azt.

A Smart Home 35R10 egyik nagy előnye, hogy esetleges áramszünet esetén sem felejti el a programozást. A végállások, mivel mechanikusan állíthatóak megmaradnak a beállítótt poziciknak megfelelően és a távirányító jeleire is újra fogékony lesz a vevő egység ha az „áram visszajön”.
 


 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!